Yritys

Juhani Haavisto Oy on vuonna 1987 toimintansa aloittanut tilauskonepaja. Kotkan Hovinsaarella ja Mussalossa sijaitsevissa yksiköissä konepaja työllistää yhteensä n. 70 ammattilaista. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani osana asiakkaamme arvoketjua.

Laatu:

Toimintamme perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin. Inspecta Sertifiointi Oy on sertifioinut ISO 9001:2015 laatujärjestelmän ja ISO 3834-2:2005 hitsauksen laatujärjestelmän. Tuotesertifikaatti EN1090-1:2009+A1:2011 oikeuttaa teräsrakenteiden valmistuksen toteutusluokkiin EXC1, EXC2 ja EXC3. Ympäristöjärjestelmämme perustuu ISO 14001 standardiin. 

Laatusertifikaatti

Arvot:

Juhani Haavisto Oy:n tavoitteena on olla konepajapalveluita tarjoavien yritysten joukossa haluttu palveluyritys ja työnantaja, kun mittareina ovat palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys sekä henkilöstön hyvinvointi.

Arvostamme toisiamme – Onnistumme työssämme – Kehitymme voimakkaasti

Yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme ja johtamisjärjestelmämme perustuu arvojohtamisen periaatteisiin. Yrityksemme laatutavoitteet määrittää asiakas.