Osiensa summa

Sorvaus

Käytössämme on yksitoista erikokoista ja erilaisilla ominaisuuksilla varustettua CNC-sorvia. Käytettävyyttä ja tehokkuutta on lisätty tangonsyöttölaitteiden ja robottien avulla. Sorvaustuotantomme koostuu aina pienten holkkien sorvauksesta suurten pumpun akseleiden valmistukseen. Suurimman monitoimisorvin pyörintähalkaisija on 915 mm ja pituus 4000 mm.

Koneistuskeskukset

Tuotannossamme on yhdeksän koneistuskeskusta. Sarjavalmistuksen tarpeisiin pienemmistä koneista on muodostettu tehokas solu, jossa yksi koneistaja voi käyttää useampaa konetta. Liikealueiltaan isoin jyrsinkone (X=8200, Y=2000 ja Z=1500) on kääntyvällä työstöpäällä (0,001 asteen jaolla) ja pyörityspöydällä varustettu Zayer.

Levytyö ja hitsaus

Käytössämme on tuotantoomme soveltuvat yleiset levytyökoneet. Hitsauksen mekanisointiin on panostettu portaalikuljettimen, hitsaustraktoreiden ja erilaisten kappaleenkäsittelylaittein kuten pyörityspöytien ja -rullastojen avulla. Käytössä on viimeisintä tekniikkaa edustavia hitsauskoneita. Jauhekaaritornin ja manipulaattoreiden mitat ovat D5000 ja L5000. Hitsaamme monia eri materiaaleja, kuten muun muassa hiiliterästä, haponkestävää terästä, duplex-terästä, SMO:ta ja titaania. Hitsauksen koordinoinnista vastaa kansainvälinen hitsausinsinööri IWE.

Sopimusvalmistus, asennus ja varastointi

Varastoimme kumppaneidemme tuotteita puolivalmisteina tai valmiina tuotteina. Nopeat toimitukset varaosatarpeisiin volyymituotannon hinnoilla. Varastotasot ja varastoitavat tuotteet määritetään yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Teemme myös mittavia esikokoonpanoja ja asennuksia asiakkaidemme toimilaitteille.